maandag, januari 06, 2014

HP garage

Nu werk ik al ruim acht jaar in Silicon Valley en ik ben nog nooit naar de HP garage gaan kijken. En ik werk er nota bene nog geen tien minuten lopen vandaan. In deze garage begonnen Hewlett en Packard hun bedrijf en wordt als de "geboorteplaats van Silicon Valley" beschouwd.


Je kunt het alleen op afspraak bezoeken maar de garage is vanaf de straat te zien. Ik liep er in de lunch langs even langs en maakte een paar foto's. Nu kan ik het eindelijk van mijn lijstje halen. 

5 opmerkingen:

Anne zei

Hoi christel,

Ik heb je blog gevonden gewoon via google. Ik ga namelijk over twee maanden in mijn eentje voor twee weken naar chichago en detroit (ik ben 17 jaar) vandaar dat ik het internet een beetje aan het afzoeken ben. Ik slaap daar bij verre familie. Mijn vraag aan jou is: wat zijn dingen die ik mee kan nemen vanuit nederland voor mijn gastvrouw? hagelslag is natuurlijk een bekende, maar zijn er ook meer dingen die voor ons van zelfs prekend zijn maar die ze in de US niet hebben? ik heb weleens gehoord dat ze Maltesers niet kennen?

Groetjes,
Anne

Unknown zei

2016, obat apotik, obat asli, obat kedokteran, obat kesehatan, obat original, obat pemanjang penis,


Unknown zei

obat pembesar kontol, obat pembesar penis, obat resmi, obat sex, obat vimax 2016,

Unknown zei

vimax original, vimax singapura, vimax terbaru, vimax top

wallace zei

You said it very well.
san diego escorts