woensdag, april 10, 2013

Mist


Na het Rihanna concert bleven we in een hotel in San Jose slapen. En omdat San Jose maar een halfuurtje van Santa Cruz is, reden we daar zondagochtend heen. Rondom de stad heb je allerlei mooie parken - we kozen Wilder Range State Park om een eind te gaan wandelen. Het park bleek een mooie en ruige kustlijn te hebben. 


Helaas was het vrij mistig en daarom een nogal fris, maar de uitzichten waren er niet minder mooi om. Ik vind na al die jaren nog steeds heel bijzonder om hier zo maar even tijdens een weekend heen te kunnen gaan.

In de loop van de middag besloten we verder te gaan en wat meer van Santa Cruz zelf te zien. Toen we daar aankwamen had de zon alle mist  opgelost en was er een strakblauwe lucht. Daardoor was het zelf warm genoeg om in bikini bij het zwembad te zitten!Deze extremen zijn echt typisch for dit deel van Californie. 


Inmiddels ben ik er aardig aan gewend en weet dat ik een winterjas en een bikini moet inpakken als ik naar Santa Cruz ga. 1 opmerking:

Anoniem zei

Je hebt het daar wel zalig! Maar wat een gedoe over homohuwelijk, ook in Frankrijk. Waar maken mensen zich druk over; alsof er niks belangrijkers is om tegen te zijn. Neem bijvoorbeeld de overheidsspionage in emails, sociale media enzovoorts. Te gek voor woorden en zó ineffectief.
Grtjs Jp