zondag, januari 15, 2006

Klusjes

Ik heb niet veel tijd om te schrijven, want The L Word begint zo! We hebben net gegeten, want we zijn de hele dag druk bezig geweest met allerlei klusjes en onvoorziene dingen. We kwamen erachter dat onze nieuwe TV toch niet op een computer aangesloten kan worden, zoals ze in de winkel hadden toegezegd. Ik belde om te checken of we 'm nog kunnen ruilen, want we hebben 'm al zes weken geleden gekocht. Geen probleem. Kijk, dat is de servicemetaliteit van de Amerikanen! We kregen nog een kadobon toe. Kadobonnen hebben hier de vorm van een pasje waar je mee kunt betalen. Elke winkel heeft ze nu met eigen ontwerp en logo. Ze waren enorm populair als kerstkado dit jaar. Als je niet weet wat je iemand kado moet doen, kan je een kadobon van diens favoriete winkel geven.

We gingen ook langs JC Penney om een kerstkado terug te brengen. Het is een winkel waar we zelf niet zo snel naartoe zouden gaan en we konden er ook niet zo snel slagen. Daarom kregen we ook daar een kadopasje... voor een volgende keer.

Vanavond hebben we schilderijen opgehangen. Wat maakt dat een verschil! Nu begint het echt gezellig te worden. Ik zal een dezer dagen wat foto's maken.

Geen opmerkingen: