dinsdag, januari 10, 2006

Dozen

Toen ik thuis kwam, was de grote stapel opgevouwen, lege dozen weg uit onze eetkamer. Cindy had ze op Craigslist gezet en ze waren binnen een uur opgehaald. Weer iets uit de weg. Nu kunnen we weer wat andere dingen verplaatsen en de laatste dozen met cd's uitpakken. We zijn erchter gekomen dat we nog een extra kast nodig hebben. Zodra we die hebben, zijn we voorlopig klaar met inrichten. Met de nieuwe bank hebben we niet zo'n haast meer nu we de futon hebben.

Vandaag heb ik met DMV gebeld, Department of Motor Vehicles, over mijn rijexamen. Donderdag moet ik op voor mijn schriftelijk examen, maar ik wist tot nu toe niet of ik ook zou moeten rijden. Ja dat moet, alleen niet donderdag. Als ik het schriftelijk haal, moet ik een tweede afspraak maken voor een echt rijexamen.

Op het werk is het druk de afgelopen twee dagen, maar het is te doen omdat de meeste dingen goed lopen. Door alle drukte helemaal vergeten te vertellen hoe het feestje zondagavond was. Wij waren een van de 250 gelukkigen die binnengelaten werden. Het was niet een echt feest, maar meer gezamelijk TV kijken. Dat was leuk, omdat er en goede sfeer hing. Ik weet dat een paar van mijn bloglezers met spanning de nieuwe aflevering van The L Word afwachten. Ik zal niet verklappen, behalve dat ie weer ouderwets goed was.

2 opmerkingen:

Jaap.vromans@home.nl zei

Hallo Christel, leuk om te lezen. Je (trotse) vader had ons het adres van je web-log gegeven. Hou je taai. Hartelijke groeten van (bewonderaars)Jaap en Marga Vromans

Christel zei

Leuk om van jullie te horen! Ik hoop dat ik nog een hele tijd inspiratie (en tijd) blijf houden voor deze blog en dat ie interessant blijft om te lezen.

Christel