zaterdag, januari 21, 2006

Jeri

Wij gaan zo iets drinken met Jeri en Simone. Jeri kan ik al tien jaar. Ik heb haar ooit in Nederland ontmoet in de huiskamer van Herbert toen ze daar met Monica en Pam een concert gaf. Sindsdien hebben we contact gehouden. Steeds als wij hier op vakantie waren, spraken we met haar af. Dat is er alleen in de afgelopen twee maanden nog niet van gekomen. Via Jeri kennen we Simone ook al een aantal jaren. Zij is Duits maar woont hier al heel lang. We hebben afgesproken in aan bar op Cortland Avenue, de hoofdstraat van Bernal Heights (onze wijk). Ieb er zin in!

Vanochtend waren we weer in Berkeley. Deze keer om naar
REI en de North Face outlet store te gaan. Cindy is op zoek naar wandelschoenen om hier wandeltochten te kunnen maken. Gisteren is ze al een keer op pad geweest met de Sierra Club en dat is haar goed bevallen. Sierra Club organiseert wandelingen voor groepen. We zijn op zoek naar geschikte tochten voor in het weekend zodat we samen kunnen gaan. We hebben trouwens geen schoenen gevonden die goed pasten, maar we hebben ons desondanks vermaakt. Voor ons zijn dat soort outdoor-winkels echt een uitje en REI spant de kroon in die categorie. Bever Sport is er niets bij...

Op de weg terug moesten we betalen om over de Bay Bridge te kunnen. De tol is drie dollar en betaal je alleen in de richting van de stad. Het was druk vandaag, zoals op de foto links te zien is. Het voorjaar begint hier aan te breken. Het regent nog wel af en toe, maar er zijn steeds meer zonnige, warme dagen.

2 opmerkingen:

Saskia zei

Hoi Christel,
Heb jullie de Timberland outlet store in Gilroy al geprobeerd voor schoenen. Kunnen jullie gelijk bij ons koffie drinken. Ligt nl. op de route.
Groetjes,
Saskia

Christel zei

Hi Saskia,

De Outlet Mall in Gilroy is bekend terrein voor ons! Cindy's zus woont er vlakbij en wij zijn er al vaak geweest, ook voordat we hier woonden. Als we weer die kant op gaan, neem ik zeker contact met je op.

Christel