woensdag, december 07, 2005

Training

Edelman heeft regelmatig trainingen voor medewerkers onder de naam Edel-U (van University). Vandaag ging het over loopbaanontwikkeling, oftewel 'taking control of your career'. Erg interessant! Niet omdat ik veel nieuws gehoord heb, maar om te zien hoe mijn, veelal jongere, collega's hiermee omgaan. Een stuk serieuzer dan in Nederland! Ik was verbaasd over hoe bezorgd ze zijn over de juiste begeleiding naar de volgende stap. Vooral de boordelingsgesrpekken spelen daarin een cruciale rol. Als er iets is waar ze aan moeten werken, horen ze dat graag ruim voor zo'n gesprek zodat ze zich kunnen verbeteren. Goed om te weten, want ik moet aan veel van deze mensen leiding geven. Ik weet weer een beetje beter wat er van me verwacht wordt.

Gelukkig was ik vandaag niet te laat thuis, waardoor Cindy en ik gezellig samen voor het eten konden zorgen. Zo meteen gaan we samen op de bank naar Lost kijken. Deze serie volgden we in Nederland al via downloads van het internet, waardoor we hier meteen verder konden gaan weer we gebleven waren.

2 opmerkingen:

Rickman zei

Hi Christel,

Leuk om te lezen dat het je goed gaat. En wat een meevaller! Nederlanders ontmoet...;-))

Vandaag Annemieke op bezoek gehad voor de pitch. Goed gesprek en overtuigende aanpak.

T.b.c'd
Rick

Karen zei

Ha die Christel,

Ben na onze vakantie in Egypte en alle drukte daarna vandaag pas toegekomen aan het lezen van jouw blog. Hartstikke leuk, het ziet ernaar uit dat jullie je goed vermaken daar! Het huis ziet er geweldig uit, perfect logeeradres! Blijf jullie avonturen volgen ....
Veel liefs,
Karen