maandag, juli 02, 2007

Voorbereiden

De meest gestelde vraag vandaag was: "Heb je een iPhone gekocht of ken je iemand die er een heeft?" Ik ken nog niemand die er een heeft - alleen een klant heeft er een gekocht om het ding te kunnen ontleden en hun software erop te laten werken. Tot nu toe heb ik 'm nog niet in het echt gezien. Het meeste nieuws in verband met de iPhone ging over het netwerk van AT&T dat overbelast was door de vele nieuwe iPhones. Dat is het enige netwerk dat je kunt gebruiken met de iPhone.

Donderdagochtend hebben we een bespreking met een andere klant waarin zij ons de marketingplannen voor de komende tijd gaat vertellen. Voor zo'n vergadering moeten we ons goed voorbereiden door alvast ideeen voor het PR programma te bedenken. Je wordt hier geacht goed voorbereid te zijn en niet zomaar naar zijn meeting te gaan om te luisteren. Woensdag wordt hier niet gewerkt in verband met Independence Day, dus we moesten echt aan de bak. Dat heb ik vanavond met een collega gedaan - we hadden allebei een drukke dag en kwamen er pas na vijf uur aan toe.

Thuis had Cindy nieuws: ze moet volgende week naar Portland voor werk, waardoor onze minivakantie in Santa Cruz niet door kan gaan. We zouden maandag tot en met woensdag vrijnemen. Dat tripje naar Portland heeft ze te danken aan de interesse die ze toonde voor een vacature in haar team. Misschien heeft ze binnenkort wel een nieuwe baan, en een vaste aanstelling bij de National Park Service...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

In Brabants Dagblad een artikel hierover. Ze hebben 525.000 stuks verkocht in een weekend en het opladen duurde 39 uur omdat het zo druk was.

Groet
Pap

Christel zei

Dat hoor je hier inderdaad ook. Het is nog steeds het gesprek van de dag... ben het een beetje beu.