zaterdag, juli 21, 2007

Afstuderen

De training zit erop! We sloten de week af met het presenteren van onze opdracht aan onze collega's thuis en in Chicago. We waren allemaal trots op het eindproduct dat door goed teamwerk tot stand was gekomen, dus na het 'afstuderen' gingen we met een euforisch gevoel naar huis. Dominic, Alex en ik hadden nog net even tijd voor een drankje op een terras om het te vieren.

Chicago is een erg leuke stad waar ik nog een keer naartoe wil om meer te zien. Ik was er ooit drie uur geweest, en had toen de indruk gekregen dat de stad op New York lijkt, maar niets is minder waar. In de binnenstad staan dan wel veel wolkenkrabbers, de meeste zijn veel ouder dan die in New York. New York heeft de Empire State Building en de Chrysler Building uit de jaren '30, maar veel van Chicago's wolkenkrabbers zijn nog ouder, en indrukwekkender.

Na het drankje namen we de taxi naar O'Hare om terug te vliegen naar San Francisco. Doodmoe viel ik gisteravond in slaap...

De laatste voorbereidingen...
Het afstuderen: wij leggen aan collega's onze nieuwe media-strategie uit

Nog even van Chicago genieten voordat we het vliegtuig inmoeten. Op de achtergron zie je een van de indrukwekkende oude wolkenkrabbers.


Uitzicht vanaf het terras

Geen opmerkingen: