maandag, juli 16, 2007

Hoofdkantoor

De eerste trainingsdag zit erop - van negen uur vanochtend tot vier uur 's middags hebben we het over blogs, podcasts, RSS, bulletin boards, wiki's, tags, social networks en nog meer van dat soort onderwerpen gehad. Het ging lang niet alleen over de technologie, maar vooral over We zaten in een ruimte op de 32ste etage van het Aon Center, waar het hoofdkantoor van Edelman gevestigd is. In de lobby van het gebouw hadden we keuze uit acht liftblokken: voor eerste tot en met de eenentwinstigste verdieping met oneven nummers, voor de oneven verdiepingen tussen de 50ste en 68ste etage.

Het ging er allemaal relaxt aan toe: er was voldoende tijd om de stof uitgebreid te bespreken en we kregen ook nog een rondleiding door het kantoor. De cursus duurt een week en volg ik met nog zeven ander collega's; drie uit Silicon Valley, twee uit Atlanta, een uit Portland en een uit New York. Een jaar geleden had ik dat waarschijnlijk nog heel spannend gevonden, maar inmiddels begin ik het gewoon te vinden dat mijn collega's over vandaan komen.

Met Dominic tijdens de rondleiding door Edelman's hoofdkantoor.

Boven en onder: brainstormruimtes.


Vergaderruimtes.

Boven en onder: uitzicht van de 64ste etage.

Tijdens de lunch gingen we naar een van de andere wolkenkrabbers, waar op de kelderetage allerlei restaurants zitten. Wij gingen naar Cosi, een keten die je niet in Californie hebt. Dominic kende het van haar tijd in Washington DC.

's Avonds gingen we met z'n allen eten bij Joe's. Helaas was de wachtlijst zo lang dat we het na een glaasje wijn en wat voorgerechten voor gezien hielden. We moesten nog aan ons huiswerk: een blog post schrijven over de toekomst van marketingcommunicatie.

Geen opmerkingen: