woensdag, juli 25, 2007

Silvermans


We zijn net terug van een etentje met de Silvermans. Ik was hun au pair in Boston, begin jaren '90, en de laatste keer dat ik de kinderen zag was acht jaar geleden. Het grootste deel van het jaar zorgde ik voor twee meisjes, Jessica van twee en Amanda van vier, en zes weken voor mijn vertrek naar Nederland werd er een jongetje, Gregory inmiddels Greg, geboren. Sinds die tijd is er een vierde kind bijgekomen en nu is hele familie op vakantie in Californie. Sharon en Alan, de ouders, hebben na jaren diensttijd bij hun werkgevers een vakantie van drie weken kunnen opnemen,

Het was geweldig om ze allemaal weer te zien. Voor mijn gevoel waren ze nauwelijks veranderd, alleen een beetje groter natuurlijk... Amanda gaat naar een college in Boston en woont sinds twee jaar niet meer thuis. Na de zomervakantie gaat Jessica naar een college in Philidelphia voor een mode-opleiding en Greg is een junior in high-school als het schooljaar weer begint, wat betekent dat hij in zijn een na laatste jaar is. Hij is een grote sportfanaat: speelt ijshockey en speelt over een paar weken mee in de Maccabi Games, in de volksmond de 'jewish olympics'.


We aten bij Bubba Gump op Pier 39 bij Fisherman's Wharf, zo'n restaurant waar ze voor je zingen als je jarig bent en waar de ketchup op tafel staat. Alles is in het thema van de film Forrest Gump: het desertmenu was in de vorm van een tafeltennisbetje en er waren volop gerechten met garnalen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi, wat leuk om Jessica en Amanda weer eens te zien, wat zijn ze groot! Zou Nicolas en Johanna ook wel weer eens willen zien! Groetjes, Heidi.

Christel zei

Gaaf he? Ze vroegen nog naar jullie en waren helemaal verbaasd dat we nog zo goed bevriend zijn.