zaterdag, november 12, 2005

Aangekomen

Nog maar een paar uur in de US en al een boel gedaan, ondanks de jetlag. Natuurlijk eerst de huurauto opgehaald. We hebben een grote Chevvy Impala. Alle vijf de koffers passen in de kofferbak!

Even snel langs Safeway voor kattevoer en wegwerp-kattebak en dan naar Park Plaza Apartments in Mountain View. De sleutel ligt inderdaad onder de mat. Het apartement ziet er prima uit: huiskamer met bank, TV en bureau, keuken met alles erop en eraan, slaapkamer, badkamer en vijf enorme vaste kasten!

Meteen weer de deur uit om de eerste boodschappen te doen! Eerst naar Pets World. Een gangpad vol met allerlei soorten kattenbakgrind, een gangpad vol blikvoer voor katten, een gangpad vol speeltje voor katten... En dit is niet eens de grootste dierenwinkel. Storm kan blij zijn! (Hij voelt zich zo te zien nu al thuis.)

Dan nog even naar de supermarkt. We vinden The Golden Phoenix. Geen bekende naam, maar we zullen het ermee doen... Het stinkt als we binnenkomen! Bij de ingang is een uitgebreide visafdeling. Deze supermarkt blijkt zich te richten op Mexicanen en Aziaten! En raar genoeg is de muzMet moeite vinden we wat we nodig hebben tussen de schappen met onleesbare etiketten.

Daarna nog even naar het Mexicaans restaurant op de hoek, waar we een halfuur in de rij staan voor twee burito's, die we mee naar huis hebben genomen. Deze eten we uitgeput op de bank op.


Geen opmerkingen: