maandag, november 12, 2007

Sticky Fingers

Cindy wilde graag naar een barbeque-restaurant. Dat soort restaurants zie je bij ons nauwelijks, maar hier zijn ze er volop. De beste heb je waarschijnlijk in Texas, maar in de rest van het zuiden kunnen ze er ook mee door. De plaatstelijke tentjes waren allemaal dicht op zondag, vandaar dat we naar een keten, Sticky Fingers, gingen. Voor mij was mijn eerste ervaring met 'barbecue'.Sticky Fingers stond op een enorm parkeerterrein, waar om de honderd meter een ander keten-restaurant stond.

Op de menukaart stonden ribs, kip en 'pulled pork', varkensvlees dat zo lang gebraden is dat het draadjesvlees wordt. De dingen die ze erbij serveren zijn 'cole slaw', bruine bonen, rijst, gepofde aardappel en friet.
Wij bestelden de 'trio plate' zodat we van alles een beetje konden proberen. Dit was een eenpersoonsportie die we samen deelden. Voor ons tweeen was het meer dan genoeg! Ik vond het erg lekker, ook al ben ik geen grote vleeseter.
Op tafel stonden verschillende barbecuesauzen

Geen opmerkingen: