maandag, november 19, 2007

Inbraak

Slechter dan vanochtend kan een maandag niet beginnen. Toen ik bij mijn auto kwam, zat er een parkeerbon onder de ruitenwisser. Daarna keek ik in de auto en zag gebroken glas op de passagiersstoel liggen. Er was ingebroken. Balen! Er was niet veel weg, maar een gebroken ruit is een hoop gedoe.

De garage hier op het industrie-terreintje hier in de buurt moest de ruit bestellen wat een dag of twee zou duren, maar daar kon ik mijn auto niet achterlaten. Ik week uit naar de Toyota-dealer want ik kon mijn auto ook niet meer op straat parkeren. Ondertussen moest ik mijn afspraak met de orthodontist afzeggen en een telefoongesprek met een nieuwe klant voeren. En toen begon het ook nog te regenen.

Bij de dealer werd ik geholpen door Henk; hij bleek een Nederlander die hier sinds in de jaren '50 woont. Hij was superaardig en erg hulpvaardig. Hopelijk heb ik mijn auto snel weer terug en zijn de kosten niet te hoog.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een ellende en zo ver van huis! Hebben ze geen Carglass in de VS? Sterkte! HG Jaap

Christel zei

Dank je, Jaap. De ruit is inmiddels vervangen en ik kan morgen mijn auto ophalen. Ze hebben hier wel zoeits als Carglass, maar niet zo wijd verspreid. Je hebt hier wel heel veel kleine zaakjes die snel, goed en goedkoop ruiten vervangen, maar die waren voor deze keer geen optie.