zaterdag, november 24, 2007

Coffeetopia

Net als in San Francisco, zijn er ook in Santa Cruz veel koffieshops. Het zijn relaxte tentjes waar je goed koffie kunt drinken en een klein hapje kunt eten; meestal dingen als muffins, bagels en sandwiches. In de meeste koffieshops is gratis Wi-Fi en soms staan er computers om te kunnen interetten. Een van onze favoriete koffieshops hier is Coffeetopia. Van buiten zou je nooit denken dat het de moeite waard is, want ligt aan de parkeerplaats van een klein winkelcentumpje en ziet er van buiten net zo uit als de andere zaakjes in het complex. De sfeer is er superrelaxt; als je er een spijkerbroek aanhebt ben je al netjes gekleed, want je ziet er ook een hoop jogging-, surf- en korte broeken. Allemaal met bijpassende nongelante bovenkleding.

We gingen er vanochtend heen voor ontbijt. Ik had een bosbessen-smoothie met een plak pompoencake en Cindy een 'double latte' (een koffie verkeerd met twee shots espresso) met een bagel.

Coffeetopia van buiten, gelegen aan een parkeerterrein. Zoals je ziet, nemen veel mensen in Santa Cruz de fiets.
Coffeetopia van binnen. Aan de muur hangen T-shirts en sweaters die te koop zijn. Elk tentje heeft hier zijn eigen shirts.
Veel mensen komen langs met de hond, voor of tijdens een wandeling. Deze zag er zo lief uit terwijl hij op zijn baasje wachtte...

Geen opmerkingen: