maandag, september 17, 2007

Tuinfeest

Sommige maandagen is het moeilijker opstarten dan andere. Vandaag dreunde het weekend nog een tijdje na, want gisteren hadden we een drukke dag. 's Ochtends naar de sportschool, 's middags naar het jaarlijkse tuinfeest van Monica, Tom en Laura en 's avonds naar een concert van Sinead O'Connor.

Zoals bij veel van dit soort feesten in Amerika, was er een tafel met sterke drank, waar je wat kunt mixen. In dit geval was er tequilla om margarita's mee te maken. Er was ook wijn en bier, dat door de gasten was meegebracht. Dat is ook heel gebruikelijk: om op zo'n feest je eigen eten en drinken mee te brengen.

We kwamen Beth ook weer tegen.


Verschillende gastenhadden hun muziekinstrumenten meegrbracht en aan het einde van de middag werd er vrolijk op los gejamd.

Wij gingen na het feest door naar de San Francisco Symphony, zeg maar het concertgebouw van San Francisco, waar Sinead O'Connor optrad. Het gebouw staat aan Van Ness Avenue, naast de Opera en tegenover het gerechtshof en verschillende overheidsgebouwen. Allemaal indrukwekkende colossen van gebowen in renaissance stijl, behalve het symphoniegebouw dat meer modern is, maar daarom niet minder indrukwekkend... zowel van binnen als van buiten...


4 opmerkingen:

Marleen zei

Hoe zat Sinead's haar? Ik wist niet dat ze nog muziek maakte. Nothing compares is toch al zo'n 17 jaar geleden...

Christel zei

Haar nog steeds hetzelfde, maar wij zaten te ver weg om details goed te kunnen zien. Kijk gewoon ff op haar site, dan kan je het zelf zien. Daar zie je dat ze ook net weer een nieuwe CD uit heeft.

Joep zei

Maar hoe was het concert zelf ??

Christel zei

Goed. Ze heeft een ongelofelijke stem. Ze speelde oude en nieuwe nummers; helaas geen Troy, well Nothing Compares To You en The Emperor's New Clothes.