zondag, september 30, 2007

Folsom Street Fair

Wie denkt dat alle Amerikanen preuts zijn, moet stoppen met generaliseren. En wie denkt dat Amsterdam de stad van vrijheid, drugs en sex is, was San Francisco even vergeten. Wij zijn vandaag bij de Folsom Street Fair een kijken gaan nemen. Oh my God!

Elke wijk heeft hier zijn straatfeest, maar deze is niet te vergelijken met de anderen. Bij dit straatfeest staat leer, rubber en andere fetish centraal. Hetero's, homo's en alle andere geaardeden zijn vertegenwoordigd. In veel opzichten is het het toppunt van tolerantie dat dit op straat kan plaatsvinden.

Als je kinderen meekijken, moet je ze even iets anders te doen geven voordat je verder naar beneden scrolt. Ik heb heel wat foto's genomen, want de bezoekers van de Folsom Street Fair laten zich graag vastleggen. De grootste freaks en naakte mannen (er liepen er heel wat van rond) zet ik niet op mijn blog, maar de plaatjes hieronder geven je een beeld. Een waar stukje cultuur uit San Francisco...

De omwonenden keken hun ogen uit


Hier kon je je voor het goede doel een pak billenkoek krijgen

8 opmerkingen:

Marleen zei

Mijn god, wat overdreven! Wat hadden jullie aan???

Christel zei

Wij hadden gewoon een spijkerbroek met T-shirt aan, zoals wel meer mensen (maar die waren niet interessant om te fotograferen)

Anoniem zei

Zou ik, uitgedost als groene man op laatste foto, het einde van de Heuvelstraat halen? Toch wel een opwindende gedachte...Gr Jaap

Christel zei

LOL!
Wat een blog allemaal los kan maken...

joep zei

Tikkie overdreven, maar wel leuk lijkt me om een keer mee te maken. Niet echt duidelijk of de hulk nu links of rechtsdragend is-:)

Christel zei

Ik geloof dat het meer een kwestie van boven- of onderdragend...

Joep zei

Wel veel reacties als er iets gebeurt op je Blog

Christel zei

Sorry dat niet al mijn dagen zo spannend zijn...