maandag, september 10, 2007

Cupcakes

Om de introductie van een nieuw product van een klant op een feestelijke manier kracht bij te zetten, hebben we naar een aantal journalisten 'cup cakes' gestuurd. Cupcake is een ander woord voor muffin met een laagje room of suikergoed erop, waardoor het er als een mini-taartje uitziet.

Vanochtend ging ik even langs een bakker om voor het team ook taartjes te kopen. Bij gebrek aan cup cakes kocht ik gebakjes, althans naar Nederlandse begrippen zou ik ze zo noemen. Een chocoladetaartje, een aardbeien-barveroistaartje, een kwarktaartje, enzovoort. Net zoiets als op de linker foto.

Om kwart over tien riep ik mijn collega's bij elkaar om te trakteren. Koffietijd kennen ze hier niet, en voor mijn team genoten vielen de gebakjes niet onder de noemer 'taart'. Ze vonden de traktatie erg leuk, maar hadden een beetje het gevoel dat ze een toetje als ontbijt zaten te eten.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb vroeger op mijn werk eens op petit fours getrakteerd, omdat ik zelf niet zo van die slagroom-hompen in de ochtend houd. Maar ik kon zien, dat ze mij maar een stumperd vonden: zulke kleine taartjes! En ze waren nog wel van Van Erven (Tilburg), dus drie keer zo duur als een normaal taartje!
Jaap

Christel zei

LOL!