zondag, juni 22, 2008

Zondag

Dit weekend zijn onze activiteiten onevenredig verdeeld. Vandaag zijn we huismussen. We doen de was, betalen rekeningen, doen wat voor wek en meer van dat soort klussen. Om half tien kwam een man van het kabelbedrijf om telefoon aan te sluiten - ja, op zondag. Tot nu toe hebben we alleen via internet en mobiel gebeld en eigelijk willen we dat zoo houden. Maar Comcast heeft een aanbieding. Een jaar lang krijgen we allerlei kortingingen als we hun telefoonaansluiting uitproberen, waardoor we vijf dollar per maand besparen. De lijn is aangelegd, maar we hebben geen telefoon, dus we kunnen er (nog) niet mee bellen.



Ik zal eens kijken of ik op internet een goedkoop toestel kan vinden. Ik koop hier bijna alles online - da's echt super makkelijk hier. Ik laat het op mijn werk afleveren, due ik hoef er niet voor thuis te blijven. Laats een camping-kooktoestel bij Amazon gekocht, een zonnebril die ik al had maar kapot was gegaan bij de Sunglasses Giant, en een doosje wijn bij een wijngaard hier de buurt. Da's echt supermakkelijk hier.



Misschien kunnen we onszelf motiveren om zo nog even naar de sportschool te gaan en boodschappen te doen, maar daar blijft hat dan wel bij voor vandaag.

2 opmerkingen:

Marleen zei

en? Gelukt om naar de sportschool te gaan??

Christel zei

Nee :-( Het werd een wandeling de berg op