vrijdag, juni 29, 2007

Best druk

Na een drukke week, zag het ernaar uit dat vandaag rustig zou worden... maar schijn bedroog. Er waren verschillende zaken die mijn aandacht behoefden die ik niet op mijn to-do-lijst had staan, maar dat is typisch voor mijn werk. Een klant mailde vanochtend om te zien of we nog dezelfde dag een bespreking konden hebben, waar we ons snel-snel-snel op moesten voorbereiden... dat nam een goed deel van de dag in beslag. Een andere klant wil maandagochtend met me ontbijten - daarvoor moest ik ook wat informatie verzamelen om voorbereid te zijn. Vandaag is ook de laatste dag van Edelman's fiscale jaar waardoor er allerlei administratieve dingen afgerond moesten zijn. En ik moest een en ander inhalen van de afgelopen week, omdat ik relatief weinig op kantoor ben geweest.

Gisteren was ik zelfs de hele dag in bespreking. Toen was het 'onze' dag in het W Hotel, want de internationale bijeenkomst van Edelman's technologiedivisie vond plaats. Kortom: een dag lang in een vergaderzaal waar de ene na de andere collega een presentatie geeft over de stand van zaken op zijn of haar terrein. Een van de meest nuttige aspecten van zo'n meeting is dat je met collega's in andere kantoren contacten kunt leggen of relaties kunt versterken. Ik ken mijn collega's in Toronto, Chicago en L.A. weer een stuk beter. Aan het einde van de dag ging iedereen met een bus naar ons kantoor in San Mateo voor een barbecue. Er was een hele productie van gemaakt met een kleine expositie van al onze klanten, posters over ons werk en team aan de muren.

Rond half tien was ik thuis; tegelijkertijd met Cindy die een weekje Lassen Park erop heeft zitten. Vandaag was het negen uur, dus ik kijk uit naar het weekend!

1 opmerking:

Marleen zei

Hier is de vakantie inmddels ook begonnen!