zondag, augustus 20, 2006

Cook-out

Matthijs en Saskia hadden ons uitgenodigd voor een barbeque (we hebben hen op onze campingtrip naar Tahoe leren kennen). Dé manier om hier een uitnoding te versturen is trouwens via eVite.

Rond drie uur reden we naar
Redwood Shores in Silicon Valley en een halfuurtje ten zuiden van San Francisco, met een six-pack Diet Coke (zo het Coca Cola Light hier), bier, en verschillende hapjes. Ondanks dat we met een internationaal gezelschap (Nederlanders, Duitsers, Indiërs, Brazilianen, een Zweedse en Amerikanen) waren, was de barbeque op z'n Amerikaans: iedereen had wat meegebracht, dus er was een overvloed aan eten... en vooral aan toetjes. Voor op de barbeque waren er hotdogs, hamburgers, kippepootjes en spek. Dat is luxe, want de meeste mensen houden het bij 'burgers & hotdogs'. Amerikanen noemen dit ook wel een 'cook-out' - het is echt iets om in de zomer te doen.

We zaten aan een watertje in een park, met een bijna Nederlands uitzicht, op de palmbomen en Amerikaanse vlaggen na... Daar hebben we heerlijk genoten van de zon terwijl het in San Francisco vandaag bewolkt en een graad of vijftien was.

Ik heb zojuist ook nog wat foto's van vorige week zaterdag op de blog gezet.

Geen opmerkingen: