maandag, maart 17, 2008

Sushi

Het is hier hip om in een loft te wonen, een grote open ruimte met hoog plafond, waar de slaapkamer op de balustrade is. Tegenwoordig worden ze nieuw gebouwd, maar oorspronkelijk werden ze in oude opslagloodsen gemaakt. Jeri heeft lang in zo'n authentieke loft gewoond, samen met drie 'roommates'. Imiddels zijn ze stuk voor stuk verhuisd, maar hebben de loft tot nu toe nog aangehouden. Over een paar maanden houdt dat op, maar voorlopig kunnen er nog feestjes gegeven worden... Gisteravond had Simone, een van de oorsrponkleijke vier bewoners, wat vrienden uitgenodigd voor een 'roll-your-own-sushi-party', mede ter ere van haar moeder die op bezoek was vanuit Duitsland. Het was een goede manier om het weekend af te sluiten.

De ingang van het pand waar de loft is, aan de rand van een industriegebebied, onder snelweg 280. We hadden een six-pack Sapporo-bier meegebracht.

In de grote open ruimte is een keuken in de hoek gemaakt.

De loft vanuit de andere hoek gezien.

We zagen heel wat van onze vrienden en ontmoetten een paar mensen die we nog niet kenden.


Cindy en Jeri

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Die sushi zien er knap uit! Ik krijg er trek van. Ik zou een restaurantje beginnen, in die loft bijvoorbeeld (mag dat?). Gr Jaap

Christel zei

Dat zou zomaar niet mogen. Hier heb je ook bestemmingsplannen... Een paar jaar gelden is een pand pal naast de loft neergezet waardoor de enige ramen in het pand ineens tegen een kale muur uitkeken, vandaar dat iedereen is weggestrokken. Ik weet niet of een restaurant er zo goed zou lopen. Bedankt voor het compliment! Het was erg leuk om de sushi te maken.