woensdag, april 09, 2008

Beursfeestjes

Ons tripje naar Palm Spring viel midden in een drukke tijd, vlak voor twee beurzen. Gisteren is RSA begonnen, een beurs voor de netwerkbeveiligingssector. Weer een evenement waar ik niet voor het eerst heenga. Gistermiddag ik een een kijkje nemen op de beursvloer. Veel tijd om rond te lopen had ik niet, want toen ik bij de stand van een van mijn klanten belandde, bleek dat een van hun cybercrime-onderzoekers, Chris Boyd, nog op kantoor was.

In de stand werden presentatie gegeven, zoals je wel vaker op beurzen ziet. Er was een professionele spreker voor ingehuurd.

Hij komt uit Engeland en zijn vlucht moest terugkeren naar Heathrow om een noodlanding te maken waardoor hij zijn bagage nog steeds niet had. Ik ben hem toen gaan ophalen en met hem naar een mall gegaan om kleren te kopen zodat zijn naar een awarduitreiking kon. In Nordstrom konden we slagen.Nadat ik Chris had afgezet bij het Hilton Hotel in San Francisco, reed ik door naar Mezzanine. In deze club hield McAfee een feest voor RSA-bezoekers. Tijdens zo'n beurs zijn er 's avonds tientallen feestjes, georganiseerd door verschillende bedrijven. Joris, die tegenwoordig bij McAfee werkt, had me op de gastenlijst gezet. Er speelde een goede band en het was leuk om Joris weer te zien. Een goede manier om af te kicken van het lange weekend...

2 opmerkingen:

Joep zei

d'r zijn wel meer koffers zoel op Heathrow...

Christel zei

Hij heeft zijn koffer weer terug. Hopelijk worden de nieuwe kleren vergoed net als bij mij afgelopen jaar. Het was dezelfde luchtvaartmaatschappij.