donderdag, december 14, 2006

Nick's

Na ons bezoek aan de belastingadviseur in Pacifica gingen we in dat plaatsje nog een hapje eten. Ondanks dat het een kustplaats is net ten zuiden van San Francisco, heb je hier raar genoeg niet maar een paar restaurants. We kozen voor Nick's, want bij het andere restaurant dat er enigszins okay uitzag, hadden we al eens gegeten.

We belandden in een Amerika dat we niet veel zien in ons dagelijks leven. Het Amerika dat ik uit vakanties ken: een restaurant met zeegroene, sky-leren zitjes, houten panelen aan de muur met kunstvissen en een serveerster met een schortje voor zoals je ze in de film ziet. In zo'n restaurant krijg je van die enorme porties en zijn de meeste gerechten met veel vet bereid; zelfs de sla want daar zit heel veel dressing bij.


Typisch voor dit type resturant: een uitgebreide collectie van sauzen, waterglazen en een kan om bij te zullen (in ALLE restaurants hier krijg je zodra je aan tafel gaat zitten water met ijsblokjes erin en zo'n glas wordt regelmatig bijgeschonken). De koffiekannen vind ik ook typisch voor zo'n tent. Als je hier koffie besteld, krijg je zo vaak je wilt je kop opnieuw gevuld.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Al en the Fonz nog gezien die avond?

Christel zei

Nee...