dinsdag, mei 30, 2006

Volgende ronde

Cindy had goed nieuws. Op de vele sollicitaties die ze de afgelopen weken en maanden verstuurd heeft, waren er vandaag ineens twee reacties. Voor een managementfunctie bij de Forest Service waar ze begin maart op geschreven had, is ze naar de volgende ronde. Goed te weten dat het bijna drie maanden kan duren voordat je iets hoort.

Vandaag belde er ook iemand (onaangekondigd) van de Federal Reserve Bank voor een gesprekje. Zij zijn op zoek naar een schrijver voor een project van een maand of vijf, dus dat zou een mooie klus voor SageKraft zijn. Het gesrpek verliep goed en ook daar is ze naar de volgende ronde. Binnenkort het tweede gesprek - ook aan de telefoon.

3 opmerkingen:

Paul van Delft zei

Hoi Christel,

Leuk om te lezen hoe het met je gaat, maar ook heel erg leuk om te lezen hoe jij Amerika ervaart. De Amerikaanse samenleving, cultuur, geschiedenis en taal staan natuurlijk centraal in mijn studie, maar het is veel leuker om te zien hoe iemand uit Nederland het stelt in de V.S. Ik kan me voorstellen dat ondanks de vele overeenkomsten tussen Nederland en Amerika, het ook wennen moet zijn geweest om de Amerikaanse standaarden te 'accepteren'. Helaas moet ik nog even geduld hebben voordat ik het zelf kan ervaren, maar misschien dat ik volgend jaar 2 periodes colleges mag volgen op Harvard, So, I’m keeping my fingers crossed… maar eerst moet ik me nog door een hele rits essays en literatuur heen werken. Mocht ik de mogelijkheid krijgen om naar UCSF te gaan in mijn derde jaar, kom ik zeker een keer op bezoek.
Groetjes van je neefje Paul

P.S. Ik ben wel jaloers op het uitzicht wat je hebt op 2 en een half uur rijden van je huis...

Paul van Delft zei

...En natuurlijk ook de groetjes aan Cindy...

Christel zei

Hi Paul,
Leuk om te horen dat je mijn blog volgt. Is de studie wat je eran verwacht had? Het klinkt alsof het je goed afgaat. Heb je trouwens geen vakantieplannen, waardoor je al eerder naar de States kunt gaan? Je bent hier altijd welkom hoor!

Christel