donderdag, mei 25, 2006

Overname

Het hing hier al even in de lucht, maar vandaag was het eindelijk zover... Edelman heeft een PR bureau in Silicon Valley overgenomen. En niet zomaar een bureau, het grootste bureau in de Valley: A&R Partners. Er werken 115 mensen en ze zijn gevestigd in San Mateo waar we naartoe zullen verhuizen, een stuk dichter bij San Francisco dan Mountain View.

Iedereen werd ingelicht tijdens een teammeeting om half tien. We kregen meer over A&R te horen en alle vragen konden gesteld worden. Alles was goed voorbereid en er was ook al een draaiboek voor de komende dagen en weken. We hadden nog even discussie over hoe en wanneer het nieuws bij klanten aan te kondigen en wanneer een persbericht the sturen. Vanwege het komende lange weekend, was het eerste idee om klanten deze week in te lichten en dinsdag de pers. Dat plan was al achterhaald voordat de bespreking over was.. het nieuws was al uitgelekt en stond op internet!

Aan het einde van de dag kwam het senior management team van A&R voor een borrel. Het was erg leuk om kennis te maken en het klikte meteen... Volgende week gaan we met ons hele kantoor naar hun. De komende weken zullen veel nieuws brengen. Spannend!

2 opmerkingen:

Zetha zei

Hee lieve Christel, eindelijk dan! Hopelijk zitten jullie snel in San Mateo. Sinds gisteren eindelijk over de jetlag heen. Dat viel wel tegen.
Veel liefs Edith

Christel zei

En hier was je er zo snel overheen! Hopelijk heb je je draai weer gevonden. Wij gaan vermoedelijk in juli met kantoor verhuizen.

Christel