zaterdag, mei 13, 2006

Eten en drinken

De dag begon goed: we ontbeten met z'n vieren op ons balkon (nadat we alle vier gedoucht hadden en met het thuisfront geskyped). Er stond een lekker zonnetje en het was net warm genoeg om buiten te zien, want er was ook een fris windje. Typisch weer voor San Francisco.

Daarna gingen we de stad in om een paar uur te shoppen... The Gap, Lucky, Victoria's Secret en heel veel schoenenwinkels. Edith en Aletta hebben de eerste kleding en schoenen ingeslagen en ik deed leuk mee. Tussendoor even koffie gedronken - op verzoek van Edith bij Starbucks. Naast koffie, namen de meiden een chocolade muffin en courgettecake. (Zie Aletta genieten.)

We gingen met Bart en het viel Edith op dat er zoveel mensen witte oordropjes hebben. Grappig, want ik heb het niet eens meer in de gaten hoeveel mensen hier een iPod hebben. De metro stations hingen ook helemaal vol met reclameposters voor de iPod. Dit gebied is natuurlijk de geboortegrond van Apple.

Tegen drie uur waren we weer thuis. We hadden met wat mensen afgesproken bij ons thuis en beloofd om 'Strawberry Magarita's' te maken. Daarvoor moest ik nog even wat boodschappen halen, waaronder twee zakken met ijsblokjes. Die kan je hier overal kopen, maar bij de supermarkt waren ze toevallig uitverkocht. Gelukkig had het bezinestation ze nog wel. We waren maar met een klein groepje maar het was erg gezellig. Na de Magarita's waren we allemaal moe... nog even soep gegeten en geblogd en toen naar bed.

Edith en Aletta zijn vandaag ook een blog begonnen met hun reisverslag! Daar kun je hun kant van het verhaal lezen.

Geen opmerkingen: