zondag, mei 07, 2006

Etentje

Het was erg gezellig met Frederieke gisteravond. We waren gaan eten bij Blue Plate, bij ons om de hoek. We zijn er regelmatig langs gelopen, maar aan de buitenkant ziet het restautant niet aantrekkelijk uit, dus we hadden nooit gedacht dat het zo leuk van binnen zou zijn. Weer een ontdekking gedaan! Voor Frederieke was het ook op loopafstand. Erg leuk dat ze bij ons in de buurt woont - we zullen haar vast nog vaker zien, al is ze regelmatig op reis voor haar werk.
Altijd een gedoe on de fooi uit te vogelen. Al stonden de bedragen voor 15%, 18% en 20% op het bonnetje, dan moet je doe boel nog wel goed optellen. Het was geen probleem om met 2 credit cards te betalen.

's Middags had ik Jan, een Nederlandse journalist, van het vliegveld gehaald. Hij kwam uit New York waar hij was geweest voor een perstrip en is nu hier voor een andere persreis. Het weekend blijft hij bij ons. Vanmiddag gaan we naar Alcatraz, maar ik moet zo eerst naar de sportschool.

Cindy is naar het verjaardagsfeestje van Justin, haar neefje. Cindy's zus belde vanochtend om te vragen of ze meewilde naar een of ander pretpark... Voor een deel is het heel Amerikaans om zo last-minute iemand uit te nodigen. Al spant Cindy's zus wel de kroon.

Geen opmerkingen: