maandag, mei 19, 2008

Guerneville

We waren afgelopen weekend in Guerneville aan de Russian River. Twee jaar geleden waren we ook al eens in dit gehucht anderhalf uur ten noorden van San Francisco, maar nu waren er voor Women’s Weekend. We hadden een soort mini-versie van Dinah Shore in Palm Springs verwacht, maar de sfeer en de feesten hier waren niet echt vergelijkbaar.

Alles was een beetje minder professioneel georganiseerd, en de bezoekers komen veelal uit de plaatsjes ten noorden en oosten van San Francisco en niet LA en andere steden uit heel Amerika zoals bij Dinah Shore.

Het viel ons op dat er veel meer rokers waren, veel meer vrouwen met extreem overgewicht en veel lelijke tattoos. Je kon bij het zwembad zelfs een tattoeage laten zetten.

In plaats dance-feesten met hippe DJ en optredens van de bekende artiesten, waren er feesten met jaren tachtig en negentig muziek en optredens met een tussen-de-schuivendeuren-gehalte. Ander entertainment bestond uit een drum workshop, playbackshow, drag kings en allerlei sportive activiteiten zoals hikes, een dartwedstrijd en een kanotocht. Wij waren vooral bij het zwembad te vinden want het was bloedheet...

Even een snack tussendoor


Mannen waren ook welkom


Deze kandidaat in de playback-wedstrijd deed Melissa Etheridge na


Jagermeister gaf een hoop spullen weg: T-shirts, teenslippers, sleutelhangers en deze bloemenkettingen


Hier overnachtten we


Op de laatste avond gingen we Pizza eten bij een lokaal tentje... daar was een optreden van blueszangeres Gwen Avery.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Christel en Cindy

Wij waren ook in Guernville op weg naar Sonoma, maar dit hebben wij niet gezien. Het weer was toen ook fantastisch en het is maar goed, dat jullie daar ook mooi weer hebben gehad.

Groet
Ans en Pap

Christel zei

Dit soort feesten vinden regelmatig plaats in Guerneville... maar veelal in het weekend ;-)