zaterdag, april 14, 2007

Huiskamer

Over deze zaterdag heb ik weinig spannends te melden. Cindy en ik hebben 'm voornamelijk achter onze computers door gebracht. Ik had zoveel voor mijn werk te doen dat ik wel moest. Ik werk onder andere aan een plan waarvoor ik verschillende creative ideeƫn moet bedenken. Da's wel zo relaxt om thuis te doen in plaats van in een cubicle. Cindy heeft vooral haar iTunes gereorganiseerd.

Ik heb tussendoor ook nog wat andere dingen gedaan - Joost gedownload, een 'label cloud' (zie in de rechter balk) gemaakt en mailtjes gestuurd. Onder andere aan de kunstenaar van wie we onlangs een werk gekocht hebben in een gallerie bij ons in de buurt. Ze had een kaartje gestuurd om te bedanken met instructies voor het onderhoud. Ik dacht dat zij het wel leuk zo vinden om te zien waar het kunststuk hangt. En nu ik die foto toch heb, kan ik 'm net zo goed ook op mijn blog zetten. Er is een hoop veranderd sinds ik voor het laatst een foto van de huiskamer heb gemaakt.

6 opmerkingen:

Leoni zei

Hi Christel, heb je Joost al uitgeprobeerd? Nina had het er ook al over. Wil je mij een invite sturen, kan ik ook eens proberen?

ik mail je nog!

cheers, leoni

joep zei

Toch anders om te zien dan in adam. Waarschijnlijk toch een minder levensd huis dan aan de dijk. Overigens ziet dit er ook goed uit. En nog bedankt voor achter de computer zitten...
Laat je wel weten hoe dat afloopt

Christel zei

O ja, ik heb ook nog een persbericht voor Autobedrijf van der Boom geschreven ;-)

Joost laat nog geen anderen toe... helaas. Het ziet er erg mooi uit. Hoge resolutie video via internet. Da's de toekomst voor TV!

Marleen zei

Wat ziet het er opgeruimd uit!!

Christel zei

Ja, we hadden alle rotzooi even aan de ander kant van de kamer gegooid, zodat je het niet p de foto kunt zien ;-)

Joep zei

Maar ook die foto willen we graag zien