woensdag, april 18, 2007

Bureauleven

Mijn eerste afspraak was om half elf in Sunnyvale, dus ik besloot vanaf huis te werken tot half tien. Wat speurwerk op internet vericht om meer te weten te komen over Net Neutrality. Er is een wetsvoorstel om het verkeer op internet meet te reguleren; vooral telecombedrijven zijn hiervoor. De meeste internetbedrijven zijn tegen, omdat daarmee de filosofie van het world wide web waarop iedereen gelijk is, verloren zou gaan en daarmee ok de kracht van internet. Ik wilde weten wie voor en tegen is en in welke fase het wetsvoorstel is.

In de auto op weg naar een klant, woonde ik een wekelijkse telefoonvergadering bij voor een klant. En in Sunnyvale besprak ik met de klant in Sunnyvale een presentatie die we volgende week samen moeten geven tijdens een seminar.

Terug op kantoor heb ik gewerkt een twee persberichten en had ik nog verschillende teambesprekingen. Een afspraak gemaakt met een journalist, en een met een analyst.
Nog een telefoontje met een collega in New York over een congres dat volgende week plaatsvindt in San Francisco waar wij de perskamer gaan bemannen. Tot slot mijn onkostenvergoeding eindelijk ingediend.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Jammer genoeg is niet iedereen op de wereld gelijk op internet. In sommige landen mag je niet alles zien. Voor de aanpak van de steeds mondialere problemen (zoals klimaatverandering c.a.) moeten de mensen open kunnen communiceren. Dus geen geregel.
En w.b. dat wapen-incident: erg maar er zijn wel ergere dingen op de wereld. Groeten, Jaap

Joep zei

Kun je je reisje naar NL mee fininacieren....

Christel zei

Waarmee?