woensdag, januari 31, 2007

E-mail

Als ik zo naar huis ga, heb ik er vijf besprekingen opzitten. Steeds als ik uit een vergadering kwam, zat mijn mailbox weer voor met ongelezen email. Ik ben het eens nagegaan en vandaag waren het meer dan 300 mailtjes. Daar zitten ook een paar nieuwsbrieven tussen, een kleine 20 Google Alerts en veel cc-tjes waar ik niets mee hoef te doen (alleen maar leven), maar het probleem is dat ik wel door alle 300 heen moet worstelen om tot de belangrijke berichten te komen. Amerikanen cc-en echt veel meer dan Nederlanders.

Ondertussen moet ik ook nog mijn 'echte' werk doen, zoals het schrijven van evaluatie van de mensen die ik managen, het redigeren van persberichten en beantwoorden van vragen van journalisten. Kortom, het was weer eens een drukke dag!

5 opmerkingen:

Boris Veldhuijzen van Zanten zei

Tip: maak een filter aan wat alle mail waar je in de CC staat filtert naar een aparte map. Zo kun je eerst lezen wat echt direct aan jou is gericht en daarna, als je tijd over hebt, lees je nog even alle CCs. Scheelt heel veel tijd en concentratie.

Anoniem zei

En dan komen Marleen en ik ook nog met een hoop vragen. Maar je toont geen stess, want wij hebben niets van de drukte gemerkt.
Bedankt voor de eerste stappen voor een mooie trip in CA en omliggende staten
Pap

Joep zei

Morgen bijeenkomst met Nienke, ik zal ze de groeten doen.

Joris Evers zei

En dan heb je ook nog van die irritante journalisten die de pr plannen van je klanten door de war willen gooien door vroeg te publiceren. Dat geeft ook enkel weer kopzorgen, meer e-mail en meer telefoontjes. Tjonge jonge :-) Tijd voor vakantie!

Christel zei

Hi Boris! Dank voor de tip - ik ga het toch weer eens proberen met die filters. Jaren geleden al eens mee geëxperimenteerd, maar werkte toen niet echt goed voor mij.

Geen zorgen over stress... veel werk veroorzaakt niet meteen stress. Pap, leuk dat je hierheen komt!

Joep, veel plezier met Nienke.

Vakantie? Klinkt goed... misschien moeten we inderdaad maar weer eens gan plannen voor een volgende trip.