zaterdag, januari 03, 2009

Haight

Dit is mijn tweede vierdaags weekend op rij. Gisteren was Edelman was gesloten. 's Middags ging ik winkelen met Jane in de Haight. Zoals ik al vaker geschreven heb, is de Haight de oude hippiewijk en het centrum van de summer of love in 1969. Nog steeds heeft de wijk een hippieuistraling met veel tweedehands zaakjes en winkeltjes met rook accessoires. Maar er zijn ook leuke boutiekjes met mode en Europese kledingmerken zoals Diesel en G-Star.







Tyoisch Haight: een tatoeagesalon achterin een kledingzaak.

3 opmerkingen:

Marleen zei

Onze meiden hebben een nieuw favoriet TV-programma: Miami Ink. Ken je dat? Het gaat over een tattoo shop. De meiden zijn helemaal onder de indruk! Meike wil wel een kleintje. Ik heb gezegd dat ze dan ergens anders mag gaan wonen. Haar antwoord: dan doe ik het wel als ik 18 ben!!!

Christel zei

Eigenwijsje! Ik had nog nooit van Miami Ink gehoord... misschien niet echt iets voor zesjarigen?

mrkdvsn zei

I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article. I am hoping the same best work from you in the future as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to start my own BlogEngine blog now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a fine example of it.kookworkshops amsterdam