maandag, januari 26, 2009

Dagje Los Angeles

Vandaag was ik in Los Angeles. Om kwart voor tien vanochtend vloog ik erheen en rond acht uur 's avonds was ik weer terug in San Francisco. Ik was er met mijn collega Travis om een presentatie te geven bij een potentiele nieuwe klant. Een andere collega van ons kantoor in LA kwam ons ophalen van het vliegveld. Met z'n drieƫn gingen we in een nabijgelegen Marriott Hotel om de laatste voorbereidingen te treffen om vervolgens om half twee bij onze afspraak aan te komen. We zijn net ver van het vliegveld geweest, dus L.A. heb ik niet gezien. ook geen foto's gemaakt.


De presentatie verliep goed en we zouden deze week al moeten horen of de keuze op ons valt. het is niet ongebruikelijk om op deze manier tussen L.A. en San Francisco te reizen. Even een dagje op en neer. Voor mij was het de eerste keer.

Het bedrijf zoekt specifiek naar een team in de San Francisco Bay Area. Een van de redenen daarvoor is omdat hier zoveel feestjes en netwerkbijeenkomsten zijn. Als lezer van mijn blog, weet je dat dat waar is. In L.A. zijn ook wel een aantal bijeekomsten, maar de stad leent zich er niet zo voor. Alles ligt zover uit elkaar en het verkeer is zo druk dat je makkelijke anderhalf uur in de auto zit on van A naar B te komen.

De PR manager van het bedrijf was toevallig laatst bij een netwerkbijeenkomst geweest voor vrouwen in de IT met de naam Girl Geek Dinner. Die worden ook in Silicon Valley georganiseerd, maar de L.A. versie was blijkbaar wat anders. Volgens de PR manager eindig je met een zaal vol mannen als je 'girl' in de naam van je event hebt!

3 opmerkingen:

sientje zei

ook als er na girl geek komt? :)

Christel zei

Dat maakt niet uit - girls zijn girls. Trouwens, "geek" is zo langzaam een Geuzennaam aan het worden.

Manuel Gonalez zei

Find The Best Islamorada Vacation Reantals
Tallahasse Vacation Rentals