vrijdag, maart 23, 2007

Spaghetti

Ik heb het al vaker geschreven dat er zoveel goede restaurants op loopafstand van ons huis zijn, en ik schrijf er niet meer zo vaak over. Jullie hebben heel wat etentjes gemist...

Vaak gaan we uit gemak uit eten, zoals veel Amerikanen. Op een minuut of zeven lopen van ons huis zit Emmy's Spaghetti Shack. Het is een alternatief tentje, nog het beeste te vergelijken met een eetcafe. Er is een DJ en de muziek staat hard en de bediening zit onder de tattoos.

Heerlijk gegeten! Cindy had 'spaghetti en meatballs', dat is een Amerikaanse klassieker... spaghetti met gehaktballen in tomatensaus. Ik had heilbot met linzen. We hadden ook een flesje wijn besteld, en zelfs in dit soort tentje heb je keuze minstens tien soorten en laten ze je de wijn proeven.


Het restaurant is aan de buitenkant net zo beschilderd als sommige serveersters van Emmy's Spaghetti Shack.

Zoals bij veel restaurants, reserveer je hier niet, maar vertel je bij aankomst met hoeveel mensen je bent ('number op people in your party') en vervolgens wordt je verteld hoe lang je moet wachten op een tafel. Wij moesten een kwartiertje buiten op het bankje wachten.

Emmy's is maar klein, met een paar tafeltjes een een bar. Daarboven hangt een waslijn met allerlei verschillende schortjes.

Een van de meiden in de bediening.

Geen opmerkingen: