zaterdag, februari 24, 2007

Sign spinner

Als je naar het zuiden rijdt vanuit San Francisco en je passeert San Jose aan de zuidkant van Silicon Valley, ben je ineens in de middle of nowhere. Op de borden boven de snelweg staat Los Angeles al aangegeven, omdat het de eerstvolgende grote stad is, maar die is minstens zes ur rijden. Als je dan nog een stukje voorbij San Jose rijdt kom je bij de outlet malls van Gilroy, 145 winkels met kortingen en uitverkoop. Ik heb er een paar broeken gekocht voor werk. Een was dertig dollar en een andere twintig! Waar kom je dat in Nederland tegen?


Deze auto stond op het parkeerterrein van de mall. Ik kon het niet latern er even een foto van te maken... Amerikaanser wordt het niet.

In de buurt van winkels, zie je hier regelmatig mensen met een reclamebord op de hoek van de straat staan. Soms is het een grote pijl met de naam van een winkel of restaurant erop om de weg te wijzen. Ze staan druk met het bord te bewegen om zo de aandacht van automobilisten te trekken. Deze baan meestal niet meer dan tien dollar per uur.
Op de terugweg gingen we nog even bij de tanta van Cindy langs, in San Jose.

Geen opmerkingen: