dinsdag, februari 13, 2007

Go Red

Edelman is een van de sponsors van 'Go Red for Women' campagne van de Amerikaanse hartstichting. Vandaag was er een bijeenkomst met lunch voor dit goede doel, waar we met een aantal collega's naartoe gingen. Allemaal in het rood gekleed.

Deze Go Red campagne is gericht op het vergroten van de kennis en het bewustzijn van vrouwen op het gebied van hartaandoeningen, doodsoorzaak nummer een onder Amerikaanse vrouwen. In de ochtend was er een spreker van de Stanford Universiteit over voeding. En tijdens de lunch sprak een 'staatsecretaris' van het ministerie van gezondheid, een arts met een indrukwekkende staat van dienst. Ze ging in op de medische verschillen tussen mannen en vrouwen. De symptomen van een hartaanval, bijvoorbeeld, kunnen voor vrouwen heel anders zijn dan voor mannen.

In de gangpaden presenteerden allerlei bedrijven producten, zoals sieraden en verzorgingsproducten. Je kon ook lootjes kopen om in een loterij mee te doen en tijden de lunch werden we gevraagd een kaartje in te vullen om zo geld te doneren.

Geen opmerkingen: