zaterdag, november 04, 2006

Geldautomaat

Bij een geldautomaat kan je hier niet alleen flappentappen, je kunt ook geld storten. De cheque die de staat Californie me gestuurd heeft kan ik bijvoorbeeld op deze manier verzilveren. En ook mijn onkostenvergoeding krijg ik niet op mijn bankrekening gestort, maar in de vorm van een cheque.

Zo'n cheque, of contant geld, stop je in een envelop die je bij de automaat vindt. Je moet wel eerst je rekeningnummer en handtekening op de achterkant zetten om de cheque te valideren. In de geldautomaat geef je aan hoeveel er in de envelop zit en vevolgens gaat er een gleufje open waar je de envelop in moet stoppen. Het geld wordt meteen bijgeschreven op je rekening.

2 opmerkingen:

Marleen zei

is dat niet super fraude gevoelig???

JOEP zei

uhhhh... hebben wij ook, maar dan alleen cash te storten. Mioschien wat vaker gaan kijken. overigens is je vader afgelopen weekend wat] gemakkelijker van zijn spullen afgekomen.... Ingebroken, zoals je al wel gehoord zult hebben.]Fijne zaterdag avond gehad, maar ja, that´s life...
Gelukkig alleen wat schade aan de buitenkant en niet de binnenkant. Weinig weg. Wel een nieuwe schuifpui nodig en een nieuwe bijkeukendeur.
Vandaar geen belletje van het weekend.Vandaag ook nog vienden op bezoek gehad met ook een kleine man erbij. De nodige klappen over en weer (met veel gehuil en geween), maar het grootste gedeelte was vooral veel plezier voor Abel en Tom. Yorrick heeft momenteel veel last van zijn tweede (!) tandje (veel pijn, gelukkig geen bijpassende poepbroeken), dus dentinox (tegen pijn direct op het tandvlees) wrijven.

Spreek je komend weekend wel!

Groet

Joep, Inge, Abel en Yorrick