zondag, november 12, 2006

Een jaar

Precies een jaar geleden kwamen we in Amerika aan. Wat is een jaar snel voorbij gegaan. Gisteravond hebben we daar met een aantal van onze vrienden hier iets op gedronken in Wild Side West. We raken zo langzaam maar zeker ingeburgerd en dat voelt goed.

Vandaag ging Cindy naar een NaNoWrimo Write-In. Ze is al bijna halverwege de gestelde 50.000 woorden die ze deze romanschrijfmaand moet optekenen. Er is veel morele steun; de write-ins zijn daar onderdeel van. Tientallen schrijvers verzamelen dan met hun laptops in een koffieshop.

Ik had daardoor vamiddag de tijd om allerlei dingen te doen waar het de afgelopen week niet van gekomen was. Naast het gereis, waren ook de Indigo Girls weer in de stad. Deze keer hebben we ze in de Warfield gezien. Bij concerten in de Fillmore en Warfield zie (en ruik) je verschillende mensen een jointje roken, ondanks dat roken én soft-drugs verboden zijn. Da's San Francisco.

2 opmerkingen:

Joep zei

Wordt het boek van Cindy gepubliceerd. Altijd intresse in een boek van mijn schoonzus. Een eventuele persoonlijke noot op het titelblad doet het later erg goed bij Christies als Cindy over 20/30 jaar de nobelprijs voor literatuur wint. Het zal snel af zijn als jij hier in Nederland zit. See you next week!

Joep

Christel zei

Ja, dat is haar doel. Eerst nog een uitgever vinden...