zondag, april 02, 2006

Dinah Shore

We zijn weer thuis na een lang weekend in de zon. Het was ontzettend gaaf in Palm Springs, vooral vanwege de vele feesten. Overdag waren er pool party's en 's avonds waren we bij een white party in ons hotel en een Braziliaans Carnival feest in het Convention Center. Amerikanen weten wat feesten is - ze laten zichzelf makkelijk gaan en iedereen is welkom. Er waren steeds tussen de 2500 en 3000 mensen op zo'n feest, bijna allemaal vrouwen, op een man of 20 na. Allerlei verschillende vrouwen uit allerlei windstreken, van supervrouwelijk en stijlvol tot kort haar met tattoos. Het eerste type komt hoogstwaarschijnlijk uit L.A. en de laatste niet...

Er werd groots uitgepakt, onder andere met gogo-dansers en optredens van Carmen Electra en Taylor Dane. In de VIP-ruimte, waar wij toegang toe hadden, waren sterren als Mariel Hemmingway en Honey Labrador... Mij zeiden die namen niet zoveel, maar de gasten om ons heen waren redelijk onder de indruk. De sfeer was ontzettend goed - wij willen volgend jaar weer naar Dinah Shore Weekend!

Op de avond van de White Party, kwamen we aan de praat met een stel uit Toronto - een arts en onderwijzeres. Zij hebben foto's gemaakt die ze zullen mailen zodra ik die heb, zal ik ze online zetten. Zelf heb ik mijn camera overdag een keer meegenomen naar een van de pool party's.

Van Palm Springs hebben we ook nog wat gezien, omdat ons hotel in het centrum lag. De stad heeft een 100 jaar oud centrum met veel winkeltjes en restaurants en is verder erg uitgestrekt. Het is een toeristisch stadje en voor veel Amerikaanse vakantiegangers staat vakantie gelijk aan eten, drinken en shoppen. Palm Springs ligt in een dal tussen kale, rotsachtige bergen die je steeds op de achtergrond ziet.Ons hotel had trouwens ook een zwembad, waar we 's ochtends heerlijk van konden genieten. Van het golftournooi hebben we niets gezien!

Nu zijn we weer in een regenachtig San Francisco. Afgelopen maand is een record gebroken met meer regenachtige dagen in maart dan eerder ooit geregistreerd, en volgens de voorspellingen blijft het nog even zo... het lijkt Nederland wel.

Overigens hebben we afgelopen nacht de klok verzet. Na een week met 10 uur tijdsverschil met Nederland, lopen we hier weer 9 uur achter.

Geen opmerkingen: