vrijdag, februari 24, 2006

Ontbijt

Op vrijdag zorgt Edelman voor ontbijt. De meeste vrijdagen vergeet ik dat en heb ik al gegeten als ik op kantoor kom, maar vanochtend niet. Ontbijt betekent meestal allerlei zoetigheden zoals cake of muffins en/of bagels met roomkaas in diverse smaken. Een enkele keer hebben we iets van van de vele buitenlandse restaurantjes in de buurt. Alles staat klaar in de keuken en je neemt iets mee op een kartonnen bordje om aan je bureau op te eten.

Over de keuken gesproken... daar staat ook een koelkast met frisdrank met onder andere vijf soorten Coca Cola: Light, Zero, Light zonder caffeine, light cherry en gewone cola. Sommige collega's brengen dan alsnog hun eigen blikje Pepsi mee naar het werk. Er is ook 'root beer', een frisdrank die hier bijna net zo populair is als cola, maar nooit in Europa is dorgedrongen. Het heeft dezelfde kleur als cola. Ik vindt het vies en naar kauwgum smaken.

In de keuken staat verder een grote, witte Amerikaanse koelkast waarin veel collega's eten bewaren voor de lunch. Er is een koffiemachine met Starbucks koffie, een magnetron. en twee prullenbakken, een voor gewoon afval en een voor recyclebaar afval. Ook op elk kantoor staan twee prullenbakken, een bruine en een blauwe. De blauwe is voor papier, dat is hier de standaard kleur voor een papierbak.

Geen opmerkingen: