maandag, oktober 25, 2010

Honkbal

Zaterdagavond was ik thuis. Het komt niet vaak voor, maar ik had een rustig avondje op de bank met oude afleveringen van Oprah op mijn DVR en mijn laptop op schoot om een beetje op het web te surfen.


Om een uur of tien, werd het wat lawaaierig buiten. Eerst dacht ik dat het wat dronken jongeren waren, maar toen zag ik op Facebook dat bijna al mijn vrienden een update hadden geplaatst, waaruit ik kon opmaken dat de San Francisco Giants gewonnen hadden. Niet zomaar een overwinning, maar deze brengt hen in de 'World Series'. Vraag me niet wat dat precies betekent, maar het is blijkbaar het hoogst haalbare in honkbal.

Er reden vervolgens heel wat auto's met loeiende klaxon door de straat en van vrienden, die ook niet van sport houden, hoorde ik later dat ze van de overwinning hoorden, omdat de buren zo hard juichden.

De eerste wedstrijd in de World Series is aanstaande woensdag, tegen de Texas Rangers. Op de radio hoorde ik dat het gooedkoopste kaartje 450 dollar kost, en de duurste plek voor 20.000 dollar te koop is.

2 opmerkingen:

Frans zei

20.000 dollar, das een hoop geld voor een kaartje!
Had je al gehoord dat Feyenoord met 10-0 heeft verloren van PSV?
Ze hebben nu het netnr van Rotterdan gewijzigd van 010 in 10-0!

Christel zei

Nederlands voetbal ontgaat me volledig...