zondag, maart 15, 2009

Pepperdine

Afgelopen week was een collega uit Seattle op bezoek bij on in kantoor. Ze was bij ons vanwege een nieuwe klant die zij gaat leiden en om kennis te maken met mensen in onze vestiging. Het is een bedrijf uit Silicon Valley, waarvoor ze binnenkort 1300 kilometer gaat verhuizen.

Ze vertelde dat ze oorsprokelijk uit Montana komt, een van de staten in het noorden van de VS, waar de winters erg koud zijn. Na highschool gingen een aantal van haar vriendinnen naar college in North Dakota, ook zo'n koude staat. Zij was ook aangenomen op een universiteit in Malibu, en dat maakte de keuze makkelijk voor haar, ook al vertelden haar vriendinnen dat ze het in North Dakota erg naar de zin hadden.

In Malibu ging ze naar Pepperdine University. Toen ze na haar studie naar Seattle verhuisde vertelde ze vaak niet naar welke universiteit ze was geweest, maar zij alleen dat ze haar opleiding in Malibu gevolgd heeft. Seattle is namelijk een van de meest linkse steden in Amerika en Pepperdine heeft een nogal rechtse reputatie.

Sinds een aantal jaar, geeft Kenneth Starr les aan die school. Hij leidde destijds het onderzoek naar Clinton's affaire met Monica Clinton Lewinsky, dat uiteindelijk tot diens afzetting leidde.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Christel, Bill heeft niet Monica ten huwelijk gevraagd (hoewel ze dat misschien wel graag gewild had) dus is zij nog Lewinsky. Of heeft ze al een andere naam?
Gr Jaap

Christel zei

Dank je voor je oplettenheid, Jaap. Ik heb het inmiddels aangepast.