vrijdag, maart 27, 2009

In-n-Out

In Nederland ging ik nog wel eens naar MacDonalds maar sinds ik hier woon ben ik daar nooit meer geweest. Ik eet nauwelijks bij fast-food restaurants, ondanks dat je er een heleboel van hebt - naast de Mac, Burger King en KFC, heb je nog veel meer van dat soort tenten als Wendy's, Taco Bell, Jack in the Box en Carl's Junior. In San Francisco heb je zoveel alternatieven om snel iets te eten voor weinig, maar dat veel gezonder dat het niet meer in mee opkomt om zo'n vette snack te nemen. Ik heb liever een verse burrito of eet Vietnamees.

Er is een fast-food keten waar ik wel eens een uitzondering voor maak:
In-n-Out Burger. Het is een Californische keten met een superbeperkt menu, eigenlijk staan er alleen ham- en cheeseburgers op en die smaken goed. De tent is enorm populair hier vanwege de kwaliteit van de hamburgers. Het is er meestal bomvol en er staat altijd een rij auto's bij de drive-through. De zaken zien eruit alsof ze sinds de jaren '50 niet veranderd zijn.


2 opmerkingen:

denis zei

werknemers van in n out worden heel goed behandeld, carriere mogelijkheden, healthcare. dat merk je dus in de service.

beperkt menu? nee hoor. secret menu! dat heb je niet van mij

Christel zei

Je hebt helemaal gelijk, Denis. Er is inderdaad een geheim menu.... niet meer zo geheim door internet: http://www.badmouth.net/graphics/inout/Secret_Menu.pdf

Ik denk dat het de bedoeling is... wat een goede marketingstunt!