donderdag, maart 23, 2006

Kattenluik

Sinds een paar dagen heeft Storm weer een kattenluik en hij er helemaal blij mee. Je kunt kattenluiken hier in allerlei soorten en maten kopen en op internet heb ik verschillende varianten gevonden die je in een schuifpui kunt klemmen. Voorheen kon hij alleen naar buiten als we de deur voor hem open deden. Hij ging nooit ver weg en was bang van de andere katten. Nu is hij de baas in de tuin... hopelijk kunnen we snel de kattenbak opruimen.

Cindy was vanavond voor de tweede keer naar haar schrijversgroep. Het is een groep van zes die ze via craigslist gevonden heeft. Ze heeft een stuk voorgelezen uit haar nieuwe werk en dat werd positief ontvangen. Die bestseller komt er nog wel eens!

Twee collega's waren vandaag ziek thuis met dezelfde symptomen als ik op maandag. Het zal inderdaad een ontsteking geweest zijn... Het was desondanks een redelijk rustige dag op het werk.

2 opmerkingen:

mirjam H.W.M. zei

helemaal te gek zo'n inzet stuk, maar dit is in amerika, is er een nederlands tussen persoon, en hoe wordt deze geplaatst, kan je hem ook goed borgen zodat het wel inbraakveilig is~??~ ik heb een zweef schuifpui, kan het daar ook in ??

mirjam
hwmdenneboom@ziggo.nl

Anoniem zei

Ah! Op die site kost het maar $ 550,31. Wat een koopje.