zaterdag, maart 18, 2006

Fitness

Vandaag zijn we lid geworden van een sportschool. In Nederland was ik geen fanatieke sporter, maar ik deed toch regelmatig aan sport en mijn conditie bleef alleen al op pijl omdat ik regelmatig de fiets nam. Wij gaan hier vaak wandelen, maar dat is niet genoeg, merk ik.

We hebben gekozen voor
24 Hour Fitness, een keten van sportscholen. Met het lidmaatschap dat we hebben gekozen, kunnen we bij alle fitnesscentrum van 24 Hour Fitness terecht. Voor mij betekent dat, dat ik vlak bij mijn werk en vlak bij huis kan gaan fitnessen. En zoals de naam al doet vermoeden, kunnen we er 24 uur per dag terecht.. niet dat ik van plan ben om midden in de nacht te gaan sporten.

Er waren allerlei lidmaatschapsvormen om uit te kiezen. Je betelaat of een hoog startbedrijg en lage maandkosten of andersom. Bij mijn liidmaatschap zitten vijf sessie met een personal trainer. Ik heb meteen voor morgen een afpsraak gemaakt.

1 opmerking:

The Mrs. zei

Dat noem ik nu 's een keertje "de koe bij de horens vatten"! Zou ik nog wat van kunnen leren... :-)

(Gisteren toevallig op je blog terecht gekomen en hoewel je recent gestopt bent met schrijven, ben ik het nu vanaf het begin aan het doornemen... Echt leuk om je zo te kunnen volgen! :-))