dinsdag, november 01, 2011

Maskerade


Gisteren gingen mijn collega's met kinderen eerder weg van kantoor. Het was namelijk Halloween en dan gaan kinderen langs de deur voor 'trick or treat'. Bij mij ging ook regelmatig de deurbel - inmiddels ben ik daarop voorbereid en had ik een grote zak snoep om uit te delen. Er waren heel wat feesten, ondanks dat Halloween op maandag viel. Ik had vrijdag- en zaterdagavond al Halloween gevierd en bracht de avond liever thuis door. Cindy kwam een hapje eten.

Het feest zaterdagavond was bij mij thuis: een maskerade wijnproeverij ter ere van de verjaardagen van Ronnie, Gray en mezelf. De meesten hadden zich goed verkleed - een Halloween-feest met klasse zoals op de foto's te zien is... Anderen hebben ze genomen dus ik sta er deze keer vaak op.





 Niet alleen verkleed, maar ook in haar rol op de foto









 Allebei in hun rol: George Jefferson en de soldaat







 De drie verjaardagsvarkens

Ook helemaal in haar rol van dom blondje...



 Een paar vriendinnen hadden een verjaardagstaart geregeld



Aan het einde van de avond...

3 opmerkingen:

Barbara zei

Hi,

Leuke blog. Vooral je posts over dingen die anders zijn in de Amerikaanse cultuur. Ik heb ook een blog en ik heb links naar blogs die ongeveer hetzelfde doen. Maar omdat je zegt dat het voor framilie en vrienden is, en omdat je wel veel photos hebt, wil ik eerst even vragen of je het goedvindt als ik die link maak. Zo niet, dan begrijp ik dat.

Groeten,
Barbara Backer-Gray

jAap zei

Wordt er niet af en toe misbruik gemaakt van deze maskerade? In Brabant is het vroeger wel eens verboden geweest om een masker te dragen tijdens caranaval, omdat er messen getrokken werden...

Christel zei

Hi Barbara,
Leuk dat je mijn blog gevonden hebt en dank je voor de vraag. Ik schrijf inderdaad voor vrienden en familie, maar als anderen het interessant vinden mogen ze gerust meelezen. Het staat immers allemaal op het web :-)

Jaap,
Dit feestje was bij mij thuis, dus geen reden voor zorgen. Maar in de buurten waar veel mensen zijn op Halloween is het politietoezicht zeker verhoogd om ongeregeldheden te voorkomen