donderdag, augustus 04, 2011

dot429

Naast de bekende sociale netwerken als Facebook, Twitter en LinkedIn, zijn er ook heel wat kleindere rondom een specialisatie of interesse. Zo is er dot429, een netwerk voor homo's en lesbienne's die professionele contacten willen leggen en onderhouden.


Ik ben er een tijdje lid van geworden omdat een aantal vrienden erbij betrokken zijn. Tot nu toe ben ik niet super actief, maar ik heb een profiel op de site en ook al wat connecties. Ik ben ook bij een paar netwerkbijeenkomsten geweest die de groep af en toe organiseerd.

Deze week namen dot429 een commercial voor TV op en ze hadden me gevraagd daarin mee te spelen. Op kantoor vonden ze het prima als ik de middag hiervoor vrijnam, dus ik zei toe, al was het alleen maar voor de nieuwe ervaring.

Op de set aangekomen, moest ik eerst naar haar & make-up. Daar kreeg een nepwimpers en een dikke laag oogschaduw, rouge en poeder op mijn gezicht (ik had 's avonds zes keer zoveel watjes nodig als normaal!)

Vervolgens naar de opname en net doen of ik gezellig aan het borrelen was met Paul en Andrew, want het geheel vond plaats in Orson (waar ik vorig jaar een aantal feesten heb georganiseerd). Op het teken van de regisseur moest ik ook nog een zin op camera zeggen. De komende weken wordt het allemaal bewerkt, gemixt en aan elkaar geknipt... ik ben benieuwd naar het resultaat! Voorlopig heb ik alleen twee foto's.

Overigens heb ik een tijdje geleden ook al eens meegewerkt aan een andere video voor dot429, waar ik het eindresultaat ook nog niet van gezien heb. Dat filmpje ging over uitkomen voor je geaardheid op je werk... een beetje in de trant van de 'it gets better'-video's.

3 opmerkingen:

jAap zei

Dapper C!
Zo leef je tenminste in C-groot en dat is beter dan in mineur.

Anoniem zei

Ben heel benieuwd naar het resultaat! Liefs, Heidi

Christel zei

Ik ook!