dinsdag, augustus 30, 2011

Berkeley Hills

Zondag zou ik een hike gaan maken met Monica in een van de parken in de East Bay. We besloten naar Tilden Park in de heuvels van Berkeley te gaan, maar op weg daar naartoe veranderden we het plan. We parkeerden de auto in de woonwijk die je doorrijdt om in het park te komen om daar een wandeling te maken.

We hebben bijna twee uur lang langs kasten van huizen gelopen, allemaal met prachtig uitzicht over Berkeley, de baai en in de verste zelfs San Francisco. Ik had al vaker gehoord van de 'Berkeley Hills' en wat voor dure buurt dat is en nu zag het eigenlijk eens met eigen ogen. Het deed me een heel klein beetje aan Aerdenhout denken.

Op de terugweg reden we met de auto alsnog even door Tilden Park, waar ik zeker nog een keer terug wil komen. Prachtige natuur op een halfuurtje rijden van huis.

Woonwijkje...

Je ziet veel huizen in deze stijl in de Berkeley Hills

...maar ook modernere.
Huis met uitzicht... als je goed kijkt, zie je San Francisco in de verte onder een laag mist. 

Even uitstappen in Tilden Park om van een NOG prachtiger uitzicht te genieten


 
Genomen met een van mijn nieuwste foto-apps (voor panorama foto's) op mijn iPhone


1 opmerking:

jAap zei

Vroeger fietste ik dagelijks na school vanuit Overveen een rondje Bloemendaalse strand, Zantvoort, Aerdenhout naar huis. Je kreeg daar wel wat om van te dromen. Ben uiteindelijk in de Blaak terecht gekomen, beter wordt het niet. Slecht is het natuurlijk ook niet, maar Aerdenhout...of Bloemendaal...maar wat je nu hoort is geen klagen!