dinsdag, juli 14, 2009

Stern Grove

Zondag was een hoogtepunt in de carriere van Blame Sally. Toen speelde de band in Stern Grove. Dat is een park aan de westkant van San Francisco waar in de zomer een reeks gratis mini-festivals gegeven wordt. Ze traden op met Joan Baez, de grote folklegende die vooral in de jaren '60 en '70 heel populair was hier. Het weer was ongebruikelijk mooi voor de tijd van het jaar en dit deel van de stad en het park zat tot de nok toe vol. Al een uur voor de optredens begonnen werd omgeroepen dat er niemand meer het park in gelaten werd omdat de maximale capaciteit was behaald. Achteraf hoorde ik dat er 12.000 mensen waren.

Inmiddels ken ik veel vrienden en vriendinnen van de Sallies (zoals ze in de volksmond genoemd worden). We waren met een hele groep in het park rond 12 uur. Iedereen had picknick-spullen meegenomen. Om twee uur begon de muziek. Heel relaxt.



Een vol park

Blame Sally op een enorm podium





Ik kon het niet laten een paar foto's te maken...

2 opmerkingen:

Marleen zei

Kijken mensen je niet raar aan, als je met die toeter voor je gezicht loopt/zit?

Christel zei

Degene die de foto heeft genomen deed hetzelfde met mij!

En nee, mensen vinden dat niet vreemd. Hier lopen zoveel mensen te fotograferen. Misschien heeft het iets met de populariteit van Facebook te maken...