zaterdag, december 13, 2008

Vieren

Dit is de tijd van het jaar voor feestjes - de 'Holiday Parties'. Elk bedrijf heeft zijn Holiday Party, al hoor je de laatste tijd veel op het nieuws over het aflassen van deze feesten vanwege de recessie. Andere bedrijven vinden creatieve manieren om te kosten te drukken, bijvoorbeeld door medewerkers een gerecht mee te laten brengen voor het buffet. Ons bedrijfsfeest is volgende week en is dit jaar alleen voor medewerkers, geen partners. (Komt mijn wel goed uit...)

Monica en Tom gaven gisteravond ook een feest, niet alleen vanwege de feestdagen, maar het was ook een verjaardagsfeest voor Monica, en een open huis (ze zijn onlangs naat Oakland verhuisd). Bovendien moesten ook de verkiezing van Obama en het platencontract van Blame Sally nog gevierd worden.

Het gaf mij de gelegenheid om bij te kletsen met verschillende mensen die ik al even niet meer gezien had - erg gezellig. Het huis was vol mensen, en omdat veel van hun vrienden ook muzikant zijn, eindige de avond in eenuitgebreide jam-sessie.

Geen opmerkingen: